Start2Fight 2023

Start2Fight 2023

Op dinsdag 5 september 2023 start Yaware in sporthal ‘de Rijdt’ Brakel met een nieuwe Start2Fight 10-lessenreeks!
Hierbij leert men stapsgewijs kennis maken met zelfverdediging en vechtsport. Het doel is om op een veilige manier de basis aan te leren van de vechtsporten (Kickbox & Braziliaans Jiu-Jitsu) die Team Yaware aanbiedt en nadien actief mee te kunnen draaien binnen de clubs. Een aanrader voor iedereen die actief zijn conditie wil verbeteren. Elke training gaat gepaard met een stevige kracht-en conditietraining.
De lessen in Brakel gaan door elke dinsdag van 19u30 tot 20u30 in sporthal ‘de Rijdt’ Brakel (1ste verdieping), Jagersstraat 64A, B-9660 Brakel. Gewone sportkledij (short & T-shirt) voor deelname volstaat.
Deze lessen zijn geschikt voor iedereen (m/v) zonder voorkennis vanaf 16 jaar. Conditie is geen vereiste (dit wordt tijdens de trainingen opgebouwd), inzet en motivatie wel!
De prijs bedraagt slechts €50 voor een 10-beurtenkaart (blijft geldig tot eind 2023 voor alle clubtrainingen van Team Yaware), verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijk letsel inbegrepen. Inschrijven kan enkel online door aankoop van een 10-beurtenkaart via deze link:
https://www.martialconnect.com/projects/987
(gegevens ingeven via Sign up, daarna onder Yaware het abonnement ‘Start2Fight 2023’ selecteren voor betaling via Bancontact/Payconiq)
Beperkt aantal plaatsen, snel inschrijven is de boodschap!
Voor deze 10-lessenreeks is er GEEN gratis proefles voorzien om de kwaliteit van de reeks te verzekeren. Je kan wel gratis komen kennismaken en meedoen op de “Yaware Summer Expo” demo & initiatie (zaterdag 8 juli 2023 van 13:00 tot 14:00 in GO! Atheneum Brakel: https://www.facebook.com/events/1158801798139167).
Mixed Martial Arts (MMA)
MMA is een compleet vechtsport- en zelfverdedigingssysteem samengesteld volgens de 3 fasen van een realistisch gevecht: rechtstaand, clinch & takedowns, grondgevecht.
Bij Yaware zijn de MMA trainingen samengesteld uit de meest efficiënte vechtsporten:
• Kick- en thaiboxing is een vechtsport waarbij de vuisten, de voeten, de knieën en het scheenbeen gebruikt mogen worden.
• Grappling is een Braziliaans Jiu-Jitsu vorm zonder kimono en vormt de basis voor het grondgevecht.
De trainingen bij Yaware staan onder leiding van een gediplomeerd lesgever vechtsporten van Sport Vlaanderen met de nodige aandacht voor de veiligheid van de beoefenaars. Binnen elke training kennen we een aantal vaste onderdelen:
A. Conditie- en krachttraining, lenigheidsoefeningen (opwarming)
B. Technieken (worden onder begeleiding ingeoefend met een trainingspartner)
C. Sparring (volgens eigen tempo en zeker niet verplicht voor beginners)
D. Stretching en cool-down
Info & inschrijvingenhttps://yaware.eu/classes/MMA