Brazilian Jiu-jitsu

Brazilian Jiu-jitsu (BJJ)

Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) is een vechtsport en zelfverdedigingssysteem met als doel een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk opgeeft (of ‘afklopt’ in competitie). Met andere woorden, een kleiner of zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterkere en grotere aanvaller. Jiu-Jitsu is bovendien zowel lichamelijk als geestelijk vormend, daar het kan helpen bij het krijgen van zelfvertrouwen, zelfbeheersing, discipline en verantwoordelijkheidsgevoel. Deze sport is al lang geen mannensport meer en kan daarom zeker ook even goed door vrouwen worden beoefend.

Iedereen kan instappen zonder enige voorkennis.

Prijzen:

  • 1 training/week     €160/jaar of €20/maand (Silver)
  • 2 trainingen/week     €225/jaar of €25/maand (Gold)
  • onbeperkt     €280/jaar of €30/maand (Platinum)
  • 10-beurtenkaart     €70 (12 maanden geldig)
  • Jeugd 6 t.e.m. 13 jaar (Kids BJJ)    €160/jaar
  • Alle abonnementen of 10-beurtenkaarten zijn verzekering inbegrepen en geldig voor alle trainingen/disciplines/locaties!

BRAZILIAN JIU-JITSU HEAD INSTRUCTOR

Yaware Brazilian Jiu-Jitsu & MMA Academy staat onder de algemene leiding van hoofdinstructeur Evert Deweer – met 30 jaar ervaring in vechtsporten – IBJJF gecertificeerd als zwarte gordel 3° Brazilaans Jiu-Jitsu onder Prof. Renato Migliaccio, JJIF gecertificeerd internationaal scheidsrechter en bovendien gegradueerd als zwarte gordel 5de DAN traditioneel Ju Jitsu.

Als gediplomeerd lesgever risicovechtsporten en docent van de Vlaamse Trainersschool (Sport Vlaanderen) legt hij steeds de nadruk op een veilige en didactisch correcte leermethode.

De resultaten liegen er niet om. Sinds de oprichting van Yaware in 2000 hebben zich tal van medailles en overwinningen – zowel nationaal als internationaal – opgestapeld in zowel Brazilian Jiu-Jitsu, Grappling als MMA.

Lineage: Mitsuyo Maeda > Carlos Gracie Sr. > Carlos Gracie Junior > Ryan Gracie > Renato Migliaccio > Evert Deweer


BRAZILIAN JIU-JITSU INSTRUCTOR

Bregt Leenknegt – IBJJF certified black belt 2°

ER ZIJN VERSCHILLENDE VOORDELEN AAN HET BEOEFENEN VAN VECHTSPORTEN

Misschien wil je jezelf leren verdedigen of actief aan je conditie werken?


Enkele sfeerbeelden…