Inschrijvingen

Alle inschrijvingen (abonnement of 10-beurtenkaart) en betalingen gebeuren online via het ledenplatform Martial Connect. Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met het clubreglement.

Gelieve deze 2 eenvoudige onderstaande stappen te volgen om in te schrijven bij Team Yaware:

1. Sign up (vergeet niet een duidelijke profielfoto op te laden) of Sign in indien u reeds een account voor de proeflessen heeft.
2. Kies het gewenst abonnement van Yaware BrakelYaware AvelgemYaware Ronse of Yaware Geraardsbergen (druk op ‘Register’ of ‘Pay’). U kan een abonnement met Payconiq/Bancontact of domiciliëring betalen.

De inschrijving is pas in orde indien u via e-mail een bevestigingsmail van de proeflessen of het gekozen abonnement ontvangt.

U kunt uw proeflessen of abonnement daarna beheren via ‘My purchases‘.

Extra gezinsleden kan u ingeven via ‘My family members‘ en daarna op dezelfde manier een abonnement voor hen selecteren.

Clubmateriaal en kledij (gi) kan u bestellen via onze webshop.

U krijgt een e-mail bij het einde van de proeflessen. Indien u na de gratis proefperiode niet correct voor een abonnement ingeschreven bent, bent u niet meer verzekerd en kunnen wij u dan ook helaas (tijdelijk) niet meer toelaten tot de lessen.

Bij vragen of problemen kan u ons steeds contacteren via e-mail: info@yaware.be