Start2Fight 2024

Start2Fight 2024

In de tweede week van september 2024 start Yaware in Brakel en Geraardsbergen met een nieuwe Start2Fight 10-lessenreeks!
Hierbij leert men stapsgewijs kennis maken met zelfverdediging en vechtsport. Het doel is om op een veilige manier de basis aan te leren van de vechtsporten (Kickbox & Braziliaans Jiu-Jitsu) die Team Yaware aanbiedt en nadien actief mee te kunnen draaien binnen de clubs. Een aanrader voor iedereen die actief zijn conditie wil verbeteren. Elke training gaat gepaard met een stevige kracht-en conditietraining.
De lessen in Brakel gaan door elke dinsdag van 19u30 tot 20u30 in sporthal ‘de Rijdt’ Brakel (1ste verdieping), Jagersstraat 64A, B-9660 Brakel.
De lessen in Geraardsbergen gaan door elke vrijdag van 19u30 tot 20u30 in Martial Connect Center Geraardsbergen, Gaverstraat 14, B-9500 Geraardsbergen.
Gewone sportkledij (short & T-shirt) voor deelname volstaat.
Deze lessen zijn geschikt voor iedereen (m/v) zonder voorkennis vanaf 16 jaar. Conditie is geen vereiste (dit wordt tijdens de trainingen opgebouwd), inzet en motivatie wel!

De prijs bedraagt slechts €50 voor een 10-beurtenkaart (blijft geldig tot eind 2024 voor alle clubtrainingen van Team Yaware), verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijk letsel inbegrepen. Inschrijven kan enkel online door aankoop van een 10-beurtenkaart via Martial Connect (Brakel / Geraardsbergen).

Beperkt aantal inschrijvingen! Uw plaats wordt verzekerd door online inschrijving en betaling (€50).

Voor deze 10-lessenreeks is er GEEN gratis proefles voorzien om de kwaliteit van de reeks te verzekeren.
Mixed Martial Arts (MMA)
MMA is een compleet vechtsport- en zelfverdedigingssysteem samengesteld volgens de 3 fasen van een realistisch gevecht: rechtstaand, clinch & takedowns, grondgevecht.
Bij Yaware zijn de MMA trainingen samengesteld uit de meest efficiënte vechtsporten:
• Kick- en thaiboxing is een vechtsport waarbij de vuisten, de voeten, de knieën en het scheenbeen gebruikt mogen worden.
• Grappling is een Braziliaans Jiu-Jitsu vorm zonder kimono en vormt de basis voor het grondgevecht.
De trainingen bij Yaware staan onder leiding van een gediplomeerd lesgever vechtsporten van Sport Vlaanderen met de nodige aandacht voor de veiligheid van de beoefenaars. Binnen elke training kennen we een aantal vaste onderdelen:
A. Conditie- en krachttraining, lenigheidsoefeningen (opwarming)
B. Technieken (worden onder begeleiding ingeoefend met een trainingspartner)
C. Sparring (volgens eigen tempo en zeker niet verplicht voor beginners)
D. Stretching en cool-down
Info & inschrijvingenhttps://yaware.eu/classes/MMA